Pudink jsem vždycky mívala moc ráda. Kdysi se u nás dělal hodně, a tak jsem ráda, že si ho můžu udělat i v této AIP verzi. Je hodně variabilní a tak může pokaždé chutnat úplně jinak 🙂 Doporučuji ti využít sezónního ovoce nebo zamraženého a udělat si ovocnou polevu na pudink.
A ano, vidíš správně, do každého pudinku jsem zapíchla skořicovou sušenku.
Množství: 6 porcí
Čas: 20 minut + namáčení perel (přes noc)
Ingredience:
Postup:
Den předem namočím tapiokové perly ve vodě a nechám nabobtnat. Nechávám rovnou v hrnci, kde budu pudink dělat. Druhý den přidám do perel kokosové mléko, vanilku, 2 PL kokosového cukru a povařím do zhoustnutí (10-15 minut). Rozdělím do pohárků. Poté připravím ovocnou omáčku. V rendlíku povařím s 1 PL kokosového cukru ovoce (čerstvé nebo mražené) do zhoustnutí. Většinou tam na začátek dám 1-2 PL vody, které se následně vyvaří a omáčka zhoustne. Omáčku rozdělím do jednotlivých pohárků. Na závěř do každého pudinku zapíchnu skořicovou sušenku.
TIP Gaby: